GDPR

Ochrana osobných údajov

Ďakujeme za Vašu návštevu na naších stránkach, teší nás Váš záujem. Berieme ochranu vašich súkromných údajov vážne a chceme, aby ste sa pri návšteve našich internetových stránok cítili dobre. Ochrana Vášho súkromia pri spracovaní osobných údajov je pre nás  dôležitou záležitosťou, ktorú berieme na vedomie.

 

Zoznámte sa, prosím s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov).

Osobné údaje, ktoré sú získavané počas návštevy týchto webových stránok, spracovávam v súlade so Zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. 

Kto je správca vašich osobných údajov

Správca osobných údajov sme za Outdoormamas – OZ Outdoormamas, konkrétne Dana Arvay a Katarína Lajčáková. Vaše údaje – email, meno, prípadne telefónne číslo, ktoré nám píšete v rámci komentárov, odkazov a správ na sociálnych sieťach alebo na našej webovej stránke, alebo v akejkoľvek našej ďalšej komunikácii, ďalej uchovávame iba my a výlučne pre účely OZ Outdoormamas.

Právo na informácie

Na požiadanie vám podľa možnosti obratom a písomne oznámime, či a aké osobné údaje máme o vás zaznamenané. Pokiaľ by napriek našej snahe o správnosť a aktuálnosť údajov boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravíme.

Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na outdoormamas.sk(zavináč)gmail.com, kde sme vám k dispozícii nie len v prípade žiadosti o informácie, ale i v prípade podnetov alebo sťažností.

Kódex ochrany údajov

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Keď navštívite našu webovú stránku, zaznamenávajú naše webové servery štandardným spôsobom IP adresu, ktorá vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej nás navštívite, webové stránky, ktoré u nás navštívite, a tak isto dátum a dĺžku návštevy. Osobné údaje sa zaznamenajú len vtedy, keď mi ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci odkazu, zo sociálnych sietí, našej Facebookovej stránky a skupiny Outdoormamas, Instagramovej stránky Outdoormamas, priamo emailom, alebo osobného stretnutia.

Bezpečnosť

Osobne prijímame všetky technické, organizačné a bezpečnostné opatrenia, aby sme chránili vaše údaje proti manipulácii, strate, zničeniu a zásahu nepovolaných osôb. Bezpečnostné opatrenia sa s vývojom technológií neustále zlepšujú.

Použitie a postúpenie osobných údajov

Používame vaše osobné údaje na informačné účely, zákaznícku administratívu, na ankety a akcie týkajúce sa produktov a na marketingové účely vždy len v takom rozsahu, aký je k tomu potrebný.

Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom nasleduje len v rámci záväzných právnych predpisov. 

Aké osobné údaje spracovávame:

Na marketingové účely spracovávame nasledujúce kategórie osobných údajov:

  • Základné identifikačne údaje – meno, prípadne fakturačné údaje (adresa, názov firmy, IČO).
  • Kontaktné údaje – emailová adresa, telefónne číslo.
  • Súbory Cookies – malé súbory umiestnené na pevnom disku vášho počítača, vďaka ktorým je možné vás identifikovať ako jednotlivca v rámci prehliadaných webstránok, aby sa webstránky mohli prispôsobiť na mieru a zapamätať si vaše preferencie. Používanie cookies môžete deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.
  • Informácie o čítaní článkov, – aké články na našom blogu vás najviac zaujímajú. Ako dlho sa budú vaše údaje uchovávať

Súhlas udeľujete na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 10 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď váš súhlas odvoláte. Ak nie ste, ani sa nestanete našim členom OZ Outdoormamas či zákazníkom, váš súhlas bude v platnosti 10 rokov od udelenia alebo do momentu, než ho odvoláte. Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané.

Možnosť odhlásenia

Chceme vaše údaje používať k tomu, aby sme vás mohli informovať o našej činnosti, aktivitách, stretnutiach či našich produktoch a službách, prípadne zistiť váš názor na ne. Účasť na všetkých našich akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme mohli údaje podľa toho zablokovať. V prípade e-mailovej komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odhlasovacieho odkazu uvedeného v päte každého emailu.

Súhlas registrujúceho sa/ nakupujúceho návštevníka webu:

Vyplnením kontaktného/objednávkového formulára súhlasí osoba/člen/kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do našejdatabázy, ako správcu, a s ich následným spracovaním prostredníctvom spracovateľa (OZ Outdoormamas) pre marketingové účely a obchodné oznámenia prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa zákona  č. 122/2013 Z.z., a to na dobu do odvolania súhlasu. Odvolať svoj súhlas môžete kedykoľvek pomocou kontaktného formulára na web stránke, priamo emailom, smskou, správou cez akýkoľvek komunikačný systém.

Zároveň registrovaný dáva samostatný súhlas s tým, aby mu predávajúci (OZ Outdoormamas) zasielal informácie o pripravovaných akciách a ponuke našich obchodných partnerov.

Dana a Kati (OZ Outdoormamas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *